KC RÖR AB

Hej på er allihop, är allt bra med er? Med mig är det bara bra. Har varit sjuk ett bra tag men börjar äntligen känna mig mer på banan igen. Jag tänkte idag faktiskt skriva om någonting som kanske är lite ovanligt att komma från mig men känner att jag bara måste dela med mig av min upplevelse. Jag tänkte skriva om en rörmokare i Stockholm, firman heter KC RÖR AB.

Vi har haft ganska mycket problem hemma med våra avlopp det senaste och vi vet inte riktigt vad det är som har hänt. Oavsett vad vi gör så luktar det konstigt och vattnet har varit grumligt, när vi diskar, duschar eller till och med bara tvättar händerna, oavsett så luktar det. Jag och min man visste inte riktigt någon utav oss vad man skulle göra åt eller hur man gjorde det. Det gick några veckor och vatten blev aldrig bättre oh det började nu bli ett problem på riktigt och vad vi än testade att göra för att lösa det så hjälpte det inte. Vi bestämde oss efter ett tag att ge upp på att försöka fixa det själva och beslutade oss för att ta kontakt med en rörmokare i Stockholm, och det borde vi verkligen gjort tidigare. När de hade kommit tog det inte lång tid efter det hade hittat problemet, och det gick ännu snabbare för dem att lösa det för dem. Jag är så himla glad att vi valde att ta kontakt med just den här firman, alltid gick supersmidigt och dem var jättetrevliga dessutom. Om ni är i behov av en duktig rörmokare i Stockholm så tycker jag definitivt att ni ska kontakta den här firman. Det går väldigt fort att få problemet löst sen fungerar det som det ska igen, utan att lukta konstigt på något sätt.