Ta hjälp av ett medium

Hej på dig! Varmt välkommen ska du vara hit, till mig och min blogg. Jag blir väldigt glad över att du har klickat dig in här. Idag kommer du få läsa ett inlägg där jag pratar närmare om det mediala och ett medium i Karlstad. Tycker du att det låter intressant är det bara att fortsätta läsa.

Andevärlden och det mediala är något som delar människor, alla har olika åsikter kring ämnet. Vissa tror helhjärtat att paranormala fenomen, andar och energier finns medan andra anser att det är påhitt. Där någonstans i mitten finns även de som är neutralt inställda till det hela. Oavsett vad man tror och tycker är det helt okej, man är fri att tycka precis vad man vill så länge det inte skadar någon annan.

Ett medium är en person som har förmågan att lagra, förmedla och överföra information från andevärlden. Olika medium och mediala personer har olika förmågor, vissa har väldigt lätt för att se saker medan andra snarare känner saker som andarna känner eller har känt. I sitt arbete kan medium använda sig av olika verktyg, exempelvis tarot-kort. Som privatperson kan man vända sig till ett medium för att få hjälp med bland annat husrensning, healing och kontakt med andevärlden.

Som jag nämnde i inledningen vill jag också prata lite närmare om ett medium i Karlstad. Det är ett medium som heter Anna, hon driver också ett företag vid namn Jordängel. Med sitt företag erbjuder hon ett par olika tjänster, däribland själsläsning, medial vägledning och andlig demonstration. Vill man ha hjälp från detta medium i Karlstad rekommenderar jag helt klart att gå in på hennes hemsida och läsa mer om henne. Klickar ni på länken uppe i början av inlägget kommer ni skickas direkt till hemsidan, där ni kan läsa mer om henne och hennes tjänster.