Med hjälp gick flytten snabbare än vad vi trodde

Hallå där, vad roligt att du klickat in här för att läsa ett nytt inlägg. Det gläder mig att ni nu är så många som aktivt läser mina inlägg och lämnar kommentarer, det gör det roligare för mig att fortsätta skriva. Tanken med dagens inlägg är att skriva om en flyttfirma på Lidingö, de heter LIFTAB och har gett mig otroligt bra hjälp vid ett tillfälle.

Det är snart tre månader sedan jag och min pojkvän flyttade ihop till en gemensam lägenhet, efter mycket om och men hände det äntligen. Vi insåg ganska fort att det skulle bli en flytt med mycket jobb som skulle ta lång tid, det skulle flyttas mycket saker från bådas tidigare lägenheter. Det är en lång bit för både min och hans familj att åka hit för att hjälpa oss, så vi fick klara det mesta på egen hand. Jag tog därför beslutet om att anlita en flyttfirma på Lidingö för att vi skulle få bra hjälp, så att flytten inte skulle behöva ta mer tid än vad som behövdes. Anledningen till att vi anlitade just LIFTAB var för att jag har en del kompisar som tagit hjälp av dem och blivit otroligt nöjda med vad de fått, med det i bakhuvudet var jag medveten om att de på ett bra och smidigt sätt även kunde hjälpa oss. Precis som jag hade trott fick vi jättebra hjälp av denna flyttfirma på Lidingö, de jobbade på effektivt så att vår flytt kunde bli så smidig som möjligt. Tack vare dem gick vår flytt mycket fortare än vad vi hade tänkt och vi kunde snabbare komma på plats i den nya lägenheten, vilket vi båda är väldigt tacksamma för.