GL Flytt & Städ

God morgon på er alla mina läsare och riktigt varmt välkomna till bloggen, alla ni underbara människor som tar er tid en stund att läsa om det som jag ska berätta för er idag. Tusen tack för alla fina kommentarer som ni har lämnat på mina tidigare inlägg, det värmer så gott i mitt hjärta när ni läsare berättar att det jag har skrivit om hjälper er att fatta vissa beslut. Idag ska jag berätta för er om ett städföretag i Solna som heter GL Flytt & Städ. Flytten mina kära läsare, gjorde mig utmattad redan innan jag hade börjat med den. På ett mentalt plan, och detta tror jag att många av er kan känna igen er i? Nu skulle fyrarumslägenheten inne i Solna tömmas och flyttlasset skulle gå till en mindre lägenhet ett par kilometer bort. Jag har flyttat några gånger tidigare och då skött allting själv. Den här gången bestämde jag mig för att ta hjälp, och det är GL Flytt & Städ som har hjälpt mig både med flyttlasset, och att flyttstäda lägenheten. 

 

Jag tycker det är bra om jag kan hjälpa er läsare till att underlätta för er, genom att ge er olika tips och råd på den här bloggen. Ni har säkert redan räknat ut att jag vill rekommendera er att ta hjälp både av en städfirma och av en flyttfirma. Är det så att ni söker efter ett städföretag i Solna, då tycker i alla fall jag att GL Flytt & Städ är det perfekta företaget att anlita sig av. Jag kunde inte ha fått en bättre hjälp av den trevliga och hjälpsamma personalen som arbetade både metodiskt och målinriktat och dessutom inte tar ut några fantasipriser för dessa tjänster!