Fore Tech Service

För tre månader sedan fick jag körkort och det hade jag längtat länge efter. Jag har sommarjobbat och jobbat extra så jag hade råd med körkortet men jag fick faktiskt lite pengar över så jag köpte en bil också. Visserligen en rätt så gammal bil men den var välvårdad och är en bra bruksbil. Jag ville göra den ännu finare så jag lämnade den till ett företag son heter Fore Tech Service, för när det gäller bilvård i Sundsvall så hade jag hört att det skulle vara ett bra företag när man vill få hjälp med det som jag ville få hjälp med, det var en rekond. 

Det var så att jag köpte bilen privat och den var bara städat någorlunda, jag var inte riktigt nöjd med städningen men däremot fick jag den billigt så jag var beredd att satsa några hundralappar på att få den lika snygg som om jag hade köpt den av en bilfirma. Bilen blev supersnygg och jag är så stolt och glad över min första egna bil. Jag har blivit allt mer intresserad av bilar sedan jag fick körkort och funderar på om jag inte skulle passa som bilmekaniker, vi får se om jag börjar med det istället för det jag håller på med nu. Jag tänkte väl mest att ni som vill få hjälp med bilvård i Sundsvall också skulle kunna lämna er bil till Fore Tech Service för det är verkligen många bra saker som det går att få hjälp med av dem. Vill ni kanske få veta lite mer om vad för slags bilvård i Sundsvall det är som de erbjuder så kan ni alltid gå in på deras egen sida på nätet och få reda på mer.