Ett slitet rum blev som nytt

Hej och välkomna till ett nytt inlägg. Nu är det måndag morgon och det betyder att det är en helt ny vecka med nya möjligheter. Idag är det dags igen att prata om en firma som håller på med bygg i Oskarshamn som ni vet att jag har gjort ett inlägg om innan. Jag ska fortsätta berätta hur det blev efter de var hos mig och fixade lite i min lägenhet.

Jo, i ett tidigare inlägg berättade jag om en firma vid namn Joakim Klaesson Bygg i Oskarshamn som hjälpte mig med mitt vardagsrum, men jag har helt glömt bort att berätta hur resultatet blev, men det kommer ni att få reda på idag. Innan var mitt vardagsrum ganska slitet, tapeterna på väggarna var sönder, golvet var inte helt och ni kan räkna ut resten. Jag kände då att jag behövde hjälp med att fixa detta och då hörde jag av mig till Joakim Klaesson Bygg i Oskarshamn och de hjälpte mig som sagt med att fixa mitt vardagsrum. Det som hände var att de rev upp golvet och nu ligger det ett helt nytt och fräscht ljust golv och sedan hjälpte de mig också att förnya mina väggar. Nu har jag målarfärg istället för tapet och allt känns bara så mycket bättre. Nu är jag inte hemma och jag har ingen bild som jag kan lägga ut till er, men det kan jag absolut göra i nästa inlägg. Jag hoppas att ni tyckte om denna lilla uppdateringen och att ni ser fram emot nästa inlägg då ni får se hur vardagsrummet blev. Nu får ni ha det så bra så ses vi imorgon igen. Ha det fint, kram.